Obre a Torre Baró el segon centre d’atenció odontològica gratuïta per a persones vulnerables

Prestarà servei bàsicament al veïnat de Nou Barris, Horta-Guinardó i Sant Andreu

Torre Baró compta des de l’abril amb un nou centre d’atenció odontològica gratuïta per a persones vulnerables. El nou local, ubicat al número 3 de la plaça dels Eucaliptus, prestarà servei sobretot als veïns i veïnes de Nou Barris, d’Horta-Guinardó i Sant Andreu.

Amb l’obertura d’aquest local, el segon de la ciutat després del que es va inaugurar el 2018 a l’Eixample, l’atenció del dentista municipal augmentarà fins a les 121 hores setmanals, un 33% més que fins ara. Tots dos locals compten amb una inversió d’un milió d’euros anuals i hi treballen 22 professionals.

Des que es va inaugurar el primer centre a finals del 2018, hi han passat 2.080 pacients que han rebut 15.039 visites en total, amb tractaments que van des de les obturacions fins als raspats o curetatges, passant per les endodòncies, pròtesis i higienes. Del total de persones ateses durant l’any 2020, el 54,3% han estat dones, el 53,5% tenia entre 45 i 64 anys (el 27,3% tenia menys de 44 anys i el 19,2% en tenia 65 o més) i per districtes destaca el fet que el 20% vivia a Nou Barris, el 18% a Ciutat Vella i el 13% a Sant Martí.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies