L’Ateneu Popular 9 Barris celebra el Dia Mundial del Circ amb una programació triple

Inclou una mostra dels treballs del alumnes de Rogelio Rivel, l’espectacle ‘Infinit’ i el Combinat de Circ 57

L’Ateneu Popular 9 Barris celebra avui el Dia Mundial del Circ amb una programació triple. Aquesta efemèride, promoguda per la Federation Mondiale du Cirque se celebra tradicionalment el tercer dissabte d’abril a tot el món, amb l’objectiu de reivindicar el paper d’aquest art dins la cultura. A continuació us detallem la programació que ha preparat per avui l’ateneu:

  • 17:30  Gratuït amb inscripció (a l’aire lliure)

Assaig obert CAC Rogelio Rivel.

  • 18h  Gratuït amb inscripció (a l’aire lliure)

Mostra dels treballs de l’alumnat del Centre de les arts del circ Rogelio Rivel.

  • 20h  Preu: 6/4 € (menors de 14) (al teatre)

‘Infinit’ de la cia. Seon.  La companyia Seon està formada per Andreu Casadellà y Daniel Esteban. El seu últim espectacle parteix d’un concepte filosòfic com és l’infinit per a reflexionar a través del surrealisme sobre els difusos començaments i finals de tot el que ens envolta. Un espectacle de circ per a tots els públics amb trapezi washington i pilota acrobàtica.

  • Combinat de Circ 57

Els combinats de circ són una aposta per a noves direccions. Una creació ‘una setmana de residència al teatre de l’Ateneu amb espectacle el cap de setmana.

Sota la mirada d’Oriol Escursell i Magda Puig a la direcció, els artistes donen forma a un espectacle fresc i gairebé sempre irrepetible. Una creació exprés amb resultats sorprenents que podreu veure dissabte 17 a les 20h i diumenge 19 a les 18h.

Amb Loïc del Egido (Diàbolo), Clara Cortés (Trapezi fix), Veronica Capozzoli (Màstil), Guillaume Xavier (Malabars), Victoria Sickness (Roda cyr i acrobàcia de terra), Lotta Paavilainen (Trapezi washington i hula-hoop).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies