Acte central de la Primavera Republicana a Nou Barris

La jornada començarà amb l’ofrena floral a Facerias i acabarà amb l’ofrena al monòlit de la República

Del 13 al 18 d’abril els districtes de la ciutat són l’escenari de diverses activitats i actes en record de la proclamació de la Segona República.La ja tradicional Primavera Republicana celebra enguany que es compleixen 90 anys de la proclamació de la Segona República. Els anys de la República van representar un conjunt de canvis polítics i socials importants per a l’Estat. L’educació pública, el dret a l’habitatge, la sanitat pública, la igualtat de gènere, la cultura o l’esport populars són alguns dels aspectes que la democràcia actual ha heretat d’aquells anys. Per aquest motiu, l’edició de la Primavera Republicana 2021 duu per lema ‘La revolució pública’.

A Nou Barris ja fa anys que les celebracions de la República tenen com a principal escenari l’estàtua de la República, on es fa la tradicional ofrena floral al monòlit. Enguany les celebracions estan marcades per les mesures sanitàries i cal reservar cita prèvia per assisitir als diferents actes programats per avui i que us detallem a continuació:

  • 12h Ofrena Floral a Facerias. Al Pla Madres de la Plaza de Mayo
  • 12:30h Lectura de manifest i parlaments. A la plaça de la República
  • 13h Ofrena floral al monòlit de la República. Als Jardins de Llucmajor
    Aforament limitat, cal reserva prèvia a contacte@noubarrisperlarepublica.org
    Organitza: Taula Unitària de Nou Barris per la República

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies