Consell de Barri de Ciutat Meridiana

S’informarà sobre les escales mecànique del carrer de les Agudes i els canvis a les línies de bus, entre altres

Els tretze territoris del districte celebren aquests dies el seu consell de barri, l’òrgan de participació més proper, en què poden informar-se d’actuacions i mesures específiques per al seu entorn immediat, i al mateix temps poden preguntar o exposar queixes o reivindicacions als representants del govern de Nou Barris. Avui és el torn de Ciutat Meridiana. Les restriccions sanitàries encara no fan possible el desenvolupament d’una sessió amb públic, com les que no coneixíem fins ara, però podeu seguir l’acte i, en cas que hagueu demanat prèviament, també participar a través de l’enllaç que ha facilitat districte.
L’ordre del dia és el següent:

1.  Presentació  PAD-  PIM
2.  Presentació  projecte de les escales mecàniques del carrer de les  Agudes
3.  Informació  línies d’autobús
4.  Informació  serveis i  projectes per a gent gran.
5.  Torn  obert  de  paraules

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies