El torn de Can Peguera

La sessió del consell de barri comença en línia a les 18.30h

Si ahir era el barri de Ciutat Meridiana, avui són els veïns de Can Peguera qui, a partir de les 18.30h, poden seguir el desenvolupament del consell de barri a través de la retransmissió en directe, ja que encara no es pot fer de forma presencial. Per intervenir en aquests òrgans de participació cal haver-ho demanat 24 hores abans, i en aquest cas es pot fer des de casa o a través d’un espai telemàtic que l’Ajuntament ha habilitat per a tal fi.

Pel que fa a l’ordre del dia, a més de les qüestions que introdueixin els veïns i veïnes que hi participin, els representants del govern explicaran els principals punts del pla d’actuació del mandat. I, a continuació, s’abordarà el punt sobre la primera fase del Pla de Futur de Can Peguera, que inclou l’anomenat Balcó d’equipaments. Es tracta de tota la sèrie d’equipaments, com el Casal de Barri la Cosa Nostra, el casal de gent gran o el centre obert Tronada, que cal millorar, sobretot pel que fa a la seva accessibilitat i connexió amb les casetes blanques. Una inversió que el govern del districte ha incorporat al Pla de barris.

 

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies