L’AV Prosperitat informa sobre el futur de la Ideal Plástica Flor

L’entitat veïnal serà entre les 12 i les 14h a una taula informativa al passeig de Valldaura

L’AV Prosperitat convoca avui dissabte a tota aquella persona interessada en saber com es transformarà l’illa que en el passat va ocupar la fàbrica Ideal Plàstica Flor. Concretament és el terreny situat entre el passeig de Valldaura i els carrers de Font d’en Canyelles i de Santa Engràcia. Allà s’alçava  la factoria, dedicada a la fabricació de flors ornamentals fins que durant els 90 va entrar en crisi, coincidint amb la mort del propietari. Davant la pressió veïnal, l’Ajuntament va adquirir la propietat del solar per 40 milions d’euros i va enderrocar la fàbrica l’any 2009. La intenció era construir equipaments a la zona però amb l’arribada de la crisi es va aturar el projecte. Va ser llavors quan l’Ajuntament va decidir construir-hi provisionalment una zona d’aparcament en superfície i una zona de jocs infantils en espera de temps millors.

Durant el mandat passat es va dur a terme un procés participatiu amb veïns i entitats de la Prosperitat per decidir els usos i equipaments que s’hi volien encabir en aquest solar. Aquest és el projecte que avui, entre les 12 i les 14h, vol difondre l’associació de veïns. Ho farà, juntament amb l’estat actual del procés, al mateix solar, al costat del transformador elèctric situat al passeig de Valldaura.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies