Sandor Martín es proclama campió d’Europa del pes superlleuger per tercer cop consecutiu

El boxejador de Nou Barris s’ha imposat aquest divendres al púgil Kay Prosper

Sandor Martín continua ampliant la seva llegenda. Divendres passat va aconseguir el seu tercer cinturó com a guanyador del Campionat d’Europa del pes superlleuger. Aquest cop ho ha fet davant el britànic Kay Prosper al pavelló de la Vall d’Hebron. Tot i la major envergadura del seu contrincant, Martín es va imposar en els dotze assalts amb unes puntuacions de 119-109, 117-111 i 117-110. Va tenir al seu favor una millor forma física i una gran tècnica. Aquest tercer títol europeu apropa al boxejador noubarrienc a disputar el campionat del món.

Fa vuit anys que Sandor Martín va debutar com a boxejador professional. Martín va començar al gimnàs KO Verdum, al costat del seu pare, l’exboxejador i entrenador Rafa Martín. Actualment el club té la seu als locals del camp de futbol de la Muntanyesa, amb qui ha lligat una aliança. Allà treballen amb joves promeses però també amb nens i nenes amb qui treballa l’esport i valors.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies