Indignació per un gos maltractat i abandonat a un contenidor de Torre Baró

Entitats animalistes i l’associació de veïns fan una crida per trobar-ne la persona responsable

Aquest cap de setmana els treballadors del servei de neteja es van endur una sorpresa desagrable, en trobar un gos ferit dins un contenidor a la confluència entre els carrers d’Escolapi Càncer i Sant Quirze Safaja, a Torre Baró, L’animal, a més d’abandonat, havia estat greument maltractat. Des de NouBarrisNet hem optat per no mostrar les imatges del gos per no ferir sensibilitats, a causa de la gravetat de les ferides. Les imatges, però,  s’han fet públiques per tal de fer una crida a tothom qui pugui donar pistes que portin a trobar la persona o persones culpables del fet.

També s’ha sumat a la denúncia l’associació de veïns de Torre Baró, en un comunicat en què mostren el rebuig als fets: “Volem mostrar el nostre rebuig absolut davant aquestes actuacions-afirma l’associació- No sabem si els propietaris del gos són del nostre barri o simplement van abandonar-lo aquí.” En tot cas, esperen no haver de repetir mai una condemna per un fet similar i demanen difondre el cas per resoldre’l.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies