Les vivències del confinament dels joves de l’Hospital de Dia de 9 Barris

El Casal Barri de Verdum difon en una exposició virtual els pensaments i experiències dels usuaris del centre de salut mental

Els usuaris del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de l’Hospital de Dia de 9 Barris van recollir el seu dia a dia durant la pandèmia. Ara, el Casal de Barri de Verdum ha recopilat totes aquelles reflexions en una mena d’exposició virtual en format audiovisual. La idea és difondre els pensaments dels joves ara que les visites a exposicions i equipaments es fan més limitades per culpa de l’aforament  i les restriccions. A més, també es vol donar visibilitat a un servei com l’Hospital de Dia tant important en aquests moments. Precisament per això l’audiovisual, que ha esdevingut una mena de petit documental, comença amb una entrevista a un dels professionals del centre, que explica l’essència i el funcionament de l’equipament de salut mental.

Al vídeo podem escoltar les vivències dels joves pacients, profundes, íntimes i amb un toc poètic; acompanyades d’algunes de les fotografies que van fer aquelles setmanes. Les vistes des de la finestra, el gat que els acompanya… cadascú obre la seva intimitat i s’expressa.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies