La Fira virtual d’entitats 2021

Consulta els recursos laborals i formacions ocupacionals per als joves 

La Fira d’entitats que organitza cada any l’Espai Jove Les Basses es realitza enguamu en un format virtual per raons de prevenció sanitària. A través d’una guia digital, els joves podran veure els taulells telemàtics de cada entitat i accedir a la informació sobre recursos laborals i formacions ocupacionals, consultar les dades per contactar-les i preguntar i resoldre dubtes. Hi ha un ampli ventall de formacions i cursos gratuïts relacionats amb sectors ben diversos: atenció al client, disseny, màrqueting, muntatge i instal·lacions, programes de recerca de feina i inserció laboral.

Les entitats i serveis que col·laboren amb la iniciativa són:

 • AEMIFESA Formació: centre formatiu del Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme.
 • Autoocupació: presta serveis d’orientació, assessorament, formació, finançament, intermediació i acompanyament a les persones emprenedores.
 • Dinamització sociolaboral de Les Basses: dirigit a joves de 16 a 30 anys, aquest servei gestiona activitats d’inserció ocupacional a l’Espai Jove Les Basses, i treballa en xarxa amb altres serveis del districte de Nou Barris i de ciutat.
 • Escola Lliure el Sol: cooperativa de formació que impulsa cursos de monitoratge i direcció de lleure…
 • Espai Lazzigags: escola d’Arts escèniques.
 • Fundació Intermedia: fundació sense afany de lucre que atén a persones que es trobin en situació de vulnerabilitat social i laboral, amb els seus programes Singulars, PICE, Llença’t i Incorpora La Caixa.
 • Impulsem SCCL: desenvolupa la seva activitat en els àmbits de l’èxit educatiu i la formació, la promoció laboral, i l’economia i l’emprenedoria.
 • Itínere Jove: servei personalitzat dirigit a la formació i recerca de feina, per a persones joves (de 16 a 35 anys) que tenen malestar psicològic.
 • JOVES JO+: programa de Barcelona Activa que inclou formació professionalitzadora, contacte amb empreses i l’oportunitat d’accedir a ofertes de feina i experiències professionals en diferents professions i oficis. Sempre amb l’acompanyament personalitzat d’una persona tutora.
 • PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya: disposen d’una gran varietat de cursos subvencionats, sense cost i dirigits a treballadors, autònoms i desocupats.
 • Pla Jove Nou Barris: serà present a la fira amb el seu servei per a joves de 16 a 18 anys, que ofereix orientació, assessorament i acompanyament per la continuïtat formativa en els itineraris postobligatoris.
 • Punt infoJOVE Nou Barris: servei que facilita a joves de 12 a 35 anys informació i orientació sobre recursos i serveis de forma contrastada, àmplia i plural, relativa a qüestions del seu interès. També organitza activitats a demanda, té presència a 11 centres educatius de Nou Barris, i compta amb serveis d’assessorament laboral, acadèmic…
 • Referent d’Ocupació Juvenil (ROJ) de Nou Barris: servei de Barcelona Activa adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys que cerquen acompanyament per buscar feina o una formació.
 • Tastet d’Oficis: programa d’acompanyament socioeducatiu prelaboral i d’inserció comunitària per a joves de 16 a 22 anys.
 • Voluntaris en Assessoria Empresarial (VAE):  professionals compromesos comparteixen, de manera altruista, els seus coneixements empresarials.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies