Diumenge, abril 14, 2024
Canyelles

Un incendi a tocar de Canyelles crema uns 3.000 metres quadrats de vegetació

Els Bombers de Barcelona van controlar el foc amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana 

Els Bombers de Barcelona van extingir ahir un incendi, a la zona de la carretera Alta de les Roquetes, que s’havia declarat a les 14hores.  El foc va cremar 3.000 m2 de vegetació al Parc Natural de Collserola, concretament a la confluència de la carretera Alta de Roquetes amb la ronda de la Guineueta Vella, a tocar del barri de Canyelles.

Tot i estar situat molt a prop de la zona habitada, l’indenci no ha provocat ferits. En les tasques d’extinció del foc hi va col·laborar també activament la Guàrdia Urbana. Segons han informat el bombers, al lloc dels fets s’hi van traslladar tres autobombes forestals, dos vehicles d’intervenció rapida, un vehicle de comandament i una ambulància.

Imatge: @BCN_Bombers

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies