Nou Consell Plenari telemàtic de Nou Barris

La sessió comença a les 18.30h i s’hi podrà tornar a intervenir en directe 

Avui, a partir de les 18.30h, la Sala de Plens acull una nova sessió del Consell Plenari del Districte. Un cop més, serà en format telemàtic en compliment de les mesures sanitàries. I per segona sessió consecutiva, es pot participar en directe.

Pel que fa a l’ordre del dia, s’aprovarà la proposta d’atorgament de les medalles d’honor de la ciutat 2021 per al Districte de Nou Barris. També es donaran a conèixer els resultats del procediment participatiu dut a terme a l’institut escola Trinitat Nova en matèria de benestar i salut. Aquesta acció forma part de l’anomenat “Procés Participatiu de la Ciutadania Adolescent de Barcelona”, que consisteix en que els i les adolescents dels centres educatius que hi participen decideixen debatre sobre un tema. Un cop triat, es desenvolupa el procés participatiu, i s’acaba elaborant un llistat d’accions de millora. Ara som a la tercera fase del projecte, que consisteix a presentar els resultats del procés participatiu als plenaris municipals de districte i de ciutat amb les propostes sobre el tema escollit. Finalment, entre octubre i novembre, els representants polítics de Barcelona fan el retorn de les propostes dels temes presentats.

I pel que fa a la part decisòria, s’informarà favorablement de dos canvis en el nomenclàtor del districte. D’una banda, assignar la denominació de plaça del Maquis a l’espai comprés entre els carrers Valldemosa, Alcudia i Felanitx; i de l’altra, assignar la denominació de plaça Trobada a l’espai situat entre el carrer dels Nous Barris i Port Lligat. En tots dos casos, caldrà posteriorment elevar les propostes a la Ponència de Nomenclàtor dels carrers de Barcelona seguint el procediment establert.

Podeu participar en la sessió de dues maneres. D’una banda, es pot formular la pregunta o intervenció com a molt tard fins a 24 hores abans de l’inici de la sessió i es contestarà en el decurs del Consell Plenari. La segona manera és la que es va instaurar en el passat plenari, a través de la intervenció en directe, que també haureu de demanar prèviament com a molt tard fins al dimecres 12 de maig a les 18.30h.

Podeu seguir la sessió en directe a través del canal de YouTube de Nou Barris. Hi haurà servei d’interpretació en llengua de signes.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies