Nou Barris celebra la primavera

 Un cap de setmana cultural amb propostes diverses que inclou el mercat artesanal

Enguany no hi haurà Festa Major de Nou Barris. Com l’any passat, la pandèmia impedeix fer grans celebracions.  Així que aquest any, però, el Districte ha pogut organitzar un cap de setmana amb  propostes diverses, incloent-hi mercat artesanal.  I ho ha batejat amb el nom Celebrem la primavera a Nou Barris. 

A continuació us el desglossem el programa amb els enllaços des d’on fer les reserves.

  • Divendres 14 de maig

17.30h Concert de banda amb la Banda Municipal de Barcelona

20.30h Màgia mentalista amb Luko Corleone

  • Dissabte 15 de maig

12h Combinat de Circ amb el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rível

17.30h Teatre d’improvisació amb Planetaimpro

20.30h Concert de jazz, swing, músiques jamaicanes i versions amb The Goliards Collective

  • Diumenge 16 de maig

12h Dansa per a infants amb Twins

17.30h Concert de banda amb la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris

20.30h Concert de flamenc-fusió amb Pedro Javier González Trio i el bailaor Jose Manuel Álvarez

A banda d’aquests espectacles, a la plaça de Joaquim Serra (davant de l’Oficina d’Habitatge de Nou Barris), s’hi celebrarà el tradicional mercat artesanal. Divendres 14 de maig, de 18 a 20h. I dissabte 15, de 10 a 20h. Per poder-hi accedir no caldrà reserva prèvia, tot i que l’aforament estarà limitat.

La festa compta amb mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat i amb servei d’interpretació amb llengua de signes a dos dels actes, concretament el de la màgia mentalista i el del teatre d’improvisació.

Totes les activitats són gratuïtes i necessiten de reserva prèvia (excepte el mercat artesanal), ja que l’aforament ve limitat en funció de les disposicions sanitàries vigents. Us recordem que l’ús de la mascareta (ben posada) és obligatori. El públic disposarà d’hidrogel per a la higiene de mans. La distància de seguretat i la neteja després de cada espectacle estan garantides.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies