L’Eix Fabra Centre i el CF Montañesa, proposades per rebre la Medalla d’Honor de Barcelona

Districte reconeix l’esforç de tot el comerç arran de la pandèmia i la tasca de formació esportiva i educativa del club de futbol

L’Eix Fabra Centre i el Club de Futbol Montañesa són les dues entitats proposades enguany pel Districte de Nou Barris per rebre la Medalla d’Honor de Barcelona

L’Eix Fabra Centre s’ha proposat com a representant del comerç de Nou Barris, en un any llarg en què restauració, paradistes i establiments han patit i encara pateixen les conseqüències de la pandèmia. Segons el govern de Nou Barris, aquesta proposta de Medalla d’Honor és fruit del reconeixement i suport a tot el comerç de Nou Barris, un llarg recorregut d’esforç i tenacitat per tirar endavant. En el cas concret de l’Eix Fabra Centre, a més, es reconeix també el treball dut a terme amb diferents entitats que defensen els interessos de persones en situació de vulnerabilitat.

En el cas del Club de Futbol La Montañesa, entitat nascuda l’any 1927 i profundament arrelada a Nou Barris, el suport també ha estat unànime per part de les forces polítiques amb representació al Districte. La proposta de Medalla d’Honor per a la Montañesa arriba en reconeixement, sobretot, per la tasca de formació esportiva i també educativa a tants i tants nens i nenes que han passat pel club al llarg de tots aquesta anys. Actualment, hi ha inscrits 400 infants del districte, als quals, més enllà de l’aprenentatge de l’esport, se’ls inculca valors essencials. El primer equip, de la seva banda, milita actualment a la 3ª Divisió.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies