El Consell Plenari aprova dues propostes de canvi de nomenclàtor

Les denominacions proposades són la plaça dels Maquis a Porta i la plaça de la Trobada a les Roquetes

El Consell Plenari de Nou Barris, celebrat aquesta setmana, ha aprovat dues propostes de canvi de nomenclàtor. D’una banda, assignar la denominació de plaça del Maquis a l’espai comprés entre els carrers Valldemossa, Alcúdia i Felanitx (a la imatge). Una proposta sorgida arran d’un procés participatiu liderat pels veïns.

D’altra banda, es proposa també assignar la denominació de plaça de la Trobada a l’espai situat entre el carrer de Nous Barris i Port Lligat. Un altre nom sorgit de les iniciatives veïnals. En tots dos casos, queden ara elevades les propostes a la Ponència de Nomenclàtor dels carrers de Barcelona seguint el procediment establert, perquè el canvi sigui oficial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies