Nou Barris recupera la cursa popular l’11 de juliol

Els organitzadors anuncies una única categoria amb de 5 quilòmetres de distància

L’any passat no va poder ser a causa del coronavirus, però enguany els organitzadors de la Cursa popular de Nou Barris, el CANB, treballen per recuperar de nou la prova. La faran, si tot va bé, el proper 11 de juliol, i amb algunes restriccions. Per començar, la distància: hi haurà una sola categoria, de 5 quilòmetres. A més, també hi haurà un nombre limitat de participants. Les inscripcions encara són tancades, però s’obriran properament.

La sortida serà davant del parc esportiu de Can Dragó. Des d’allòa es recorrerà el passeig d’Andreu Nin, passant al costat del Complex Esportiu de Can Dragó, pujaran cap al passeig de Valldaura, la plaça de la República, giraran  per la via Júlia fins al final, al camp de futbol del Muntanyesa, per girar a la via Favència i tornar a la via Júlia. El recorregut torna pel mateix lloc, és a dir, passeig de Valldaura i passeig d’Andreu Nin, però l’arribada serà a les pistes d’atletisme de Can Dragó.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies