Afectacions al trànsit a Torre Baró per obres d’infraestructura per soterrar cablejat elèctric

Hi ha previstos talls a la part alta del barri fins al proper 27 de juny

Continuen les obres a  Torre Baró per tal de solventar els problemes elèctrics que ha suportat el veïnat de la part alta del barri aquest hivern. Per aquest motiu, i després d’un acord entre Endesa i l’Ajuntament, s’han engegat una sèrie d’actuacions per soterrar les línies aèries elèctriques, un dels problemes que generaven els talls de subministrament. Fa unes setmanes van començar a obrir rases al carrer de Lliçà i Castellví.

Aquesta setmana han començat els talls de trànsit  al carrer Sant Feliu de Codines, entre els números 164 i 221, i al carrer Castell d’Argençola, entre els números 1 i 35. Els treballs obligaran a tallar la circulació de vehicles entre les 8.30 i les 17 h als dos trams, amb l’excepció dels vehicles d’mergència i serveis. Allà fins al 27 de juny hi ha previst instal·lar la infraestructura necessària per al futur soterrament del cablejat elèctric aeri de baixa tensió.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies