Les biblioteques amplien el servei de préstec a domicili

Està dirigit amb problemes de mobilitat temporal o permanent, i a centres de dia, residències o sociosanitaris

La xarxa de biblioteques municipals mantenen a partir de dimarts el servei de préstec domiciliari, dirigit a tots aquells usuaris amb dificultats de visió o de mobilitat temporal o permanent (malaltia crònica, persones en període de convalescència, persones amb discapacitats físiques, gent gran amb dificultats de mobilitat, persones en situació d’aïllament preventiu a causa de la covid-19, etc.). El servei també s’adreça als centres de dia, residències i centres assistencials i sociosanitaris. Per fer ús d’aquest servei, només cal que la persona usuària contacti amb la seva biblioteca més propera per sol·licitar un préstec i des d’allà se li farà arribar els documents. El repartiment i la recollida al domicili de l’usuari es farà els dimarts i els dijous, de 9 a 14h.

Aquest servei és vàlid per a tots els documents que es presten habitualment a la biblioteca: revistes, novel·les, biografies, assajos, pel·lícules en DVD, música en CD… Cada document es pot tenir en préstec durant 30 dies, prorrogables fins a un màxim de tres mesos, sempre que els documents no estiguin reservats.

Per retornar els documents cal tornar a contactar amb la biblioteca per concertar la recollida dels documents. Si l’usuari vol demanar nous documents en préstec, pot aprofitar per sol·licitar-los. Això sí, en el cas de les persones en situació d’aïllament preventiu per la covid-19 podran gaudir del servei de lliurament de documents a domicili, però no del de recollida. Caldrà que s’encarreguin personalment de tornar els documents a la biblioteca, un cop superat el període d’aïllament i abans d’exhaurir el termini de préstec.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies