Diumenges de música de banda a Nou Barris

Avui la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris visita Vallbona

Amb l’arribada del bon temps, Districte de Nou Barris ha programat una petita gira de la Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris pels diferents barris del districte, fins a finals de juny. Dos d’aquests recitals ja van tenir lloc en el marc del certamen “Celebrem la Primavera”, la setmana passada. La resta de la programació arrenca amb un concert aquesta tarda a les 18h a la plaça del Primer de Maig, de Vallbona.

Es tracta de concerts gratuïts però, com en tots els actes que tenen lloc el darrer any, cal una reserva prèvia per tal de controlar els aforaments i poder mantenir les distàncies de seguretat. De moment, Districte de Nou Barris ha habilitat  l’enllaç per fer la reserva del concert d’avui, i de mica en mica anirà habilitant la resta, deu dies abans de la data de cada recital.

El programa és el següent:

  • 23 de maig, a les 18h, a la plaça del Primer de Maig, Vallbona
  • 30 de maig, a les 18h, al pati de l’Escola Víctor Català, de la Prosperitat
  • 6 de juny, a les 18h, a la Casa de l’Aigua, de la Trinitat Nova
  • 13 de juny, a les 18h, a la plaça de les Roquetes
  • 20 de juny, a les 18h, a la Zona esportiva provisional, de Ciutat Meridiana
  • 27 de juny, a les 18h, a la plaça de Garrigó, a la Vilapicina i la Torre Llobeta

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies