La Prosperitat escalfa motors per a unes festes majors adaptades a la situació sanitària

La comissió festiva ha donat a conèixer el cartell d’enguany, obra de Cristian Rodríguez

La Prosperitat, així com altres barris del districte, estan treballant dur per tirar endavant una versió el més atractiva possible de les festes majors tradicionals. Porta ja va mantenir viva la flama de la seva festa fa uns dies. Les Roquetes ho fará en un parell de setmanes. I del 4 al 7 de juny la Prosperitat ha reservat les dates per organitzar actes sempre tenint en compte les restriccions sanitàries.

De moment coneixem el cartell. El concurs l’ha guanyat Cristian Rodríguez, molt vinculat a la Prospe i al seu casal de barri. El protagonista de la imatge de la festa major 2021 és un gran cor, on es pot identificar alguns elements característics del barri. “La il·lustració la vaig fer, de fet, fa un any, quan estàvem confinats. Pensava en tota la gent que nérem a casa en lloc de ser a la festa major i vaig voler fer un cor que pertanyés al barri i per al barri”, explica Cristian Rodríguez que, amb aquest, ha guanyat els darrers tres concursos de cartells de festa major.

El proper pas és el taller de creació artística que ha convocat divendres el casal de Barri de la Prosperitat per crear material i guarniments per decorar el barri de cara a la festa major. És a les 17h  i cal inscripció prèvia, que es realitza a la Secretaria del Casal o en aquest formulari.

A més, el jardí ocupat Date una Huerta avança els primers actes festius aquest cap de setmana, amb concerts dissabte i diumenge a les 12h del migdia i a les 19h del vespre.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies