L’Erràtik, el Festival d’art jove itinerant, enguany a Verdum

Les pistes esportives Antoni Gelavert acullen els espectacles d’enguany

El festival Erràtik vol ser una mostra de totes aquelles expressions artístiques de les joves de  Nou Barris territori, tot donant veu als joves que hi participen. Aquest festival jove d’art urbà té entre els seus trets d’identitat el seu caràcter itinerant. D’aquí el nom d’Erràtik. Ha passat en els darrers anys per barris diferents com ara Vallbona, Canyelles, la Trinitat Nova i avui és el torn de Verdum. Ho farà en un espai obert, però en lloc de triar una plaça, es farà a les pistes esportives Antoni Gelabert, just sobre la ronda de Dalt que separa les Roquetes i Verdum.

L’espectacle comença a les 17.30h, i, com sempre, serà gratuït, però caldrà fer una inscripció prèvia per qüestions d’aforament. Una altra diferència és que no hi haurà espai de tallers, però sí un cabaret carregat de números de diferents grups de joves del barri,  teatre musical amb En Tàndem Verdum, circ amb l’Ateneu Popular Nou Barris, combo de guitarra, piano i cant amb el Kasal de Joves Roquetes, break dance…

Tot plegat està organitzat per la Franja Jove 9Barris. I hi col·laboren el Consorci Sanitari de Barcelona, l’Agència de Salut Pública i l’Ateneu Popular Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies