Es reprèn el programa de patis oberts al cap de setmana

A Nou Barris obriran tres escoles per a l’oci infantil i juvenil

Les escoles Calderón, Antaviana i Mercè Rodoreda són els tres centres educatius de Nou Barris que, de moment, tornaran a obrir les portes dels seus patis els caps de setmana, des del proper dissabte, 29 de maig, fins al 27 de juny. Arribada aquesta data límit, la idea és obrir-ne més patis, si tot va bé. Ara per ara, els horaris seran els següents:

Escola Calderón, carrer del Nil, 27-29. Dissabtes, de 17.30 a 20.30h
Escola Antaviana, carrer dels Nou Barris, 12. Diumenges, de 17 a 20h
Escola Mercè Rodoreda, carrer del Vesuvi, 35. Dissabtes, d’11 a 14h

El programa de Patis oberts, de l’Institut Municipal d’Educació, converteix els exteriors de les escoles en espais de lleure educatiu compartits fora de l’horari escolar, també els caps de setmana i fins i tot un cop el curs ha acabat. La idea és oferir i aprofitar aquests espais per a ús públic alhora que se’n fa una dinamització educativa per infants, joves i famílies en general. D’aquesta manera es dona una alternativa de lleure a infants i joves en un entorn segur i de proximitat. El programa no es limita a obrir les portes, sinó que també ofereix un monitoratge que vetlla pel bon ús dels patis i promou la relació entre els usuaris. L’accés és lliure per a tothom, tot i que i els nens i nenes ho faran sota la responsabilitat dels seus familiars.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies