Passejada històrica per Nou Barris

L’Associació Cultural Nou Barris Taller d’idees organitza una ruta per indrets emblemàtics del districte

L’Associació Cultural Nou Barris Taller d’idees és una nova entitat creada al districte amb la intenció d’engegar projectes de caire històric o cultural, al mateix temps que s’obren a col·laborar amb altres associacions o entitats locals. L’esdeveniment d’avui és un exemple: juntament amb l’Arxiu Històric de Roquetes Nou Barris, el Taller d’Idees organitza una passejada popular per diferents espais significatius dels barris.

La ruta comença a les 11.30h a la confluència entre els carrers d’Andreu Nin i Roselló Porcel. La participació és gratuïta però cal enviar un correu a l’adreça 9barris.taller.idees@gmail.com.

A partir del punt d’inici es farà un recorregut d’una hora pels barris de l’entorn que repassaran la història de l’indret però també dels personatges que n’hi donen nom, com ara Andreu Nin , Francesc Layret i Angel Pestaña. Precisament, el primer trimestre d’activitats de l’associació Nou Barris taller d’Idees va girar entorn la vida de Francesc Layret, amb un acte principal entorn la presentació d’un llibre sobre la vida de l’advocat i polític.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies