Arrenca el procés per dissenyar el futur del parc del Turó de la Peira

L’Ajuntament convida el veïnat de l’entorn a dir la seva per definir-ne les actuacions urbanístiques i socials

Fa temps que les entitats veïnals del Turó de la Peira i de Can Peguera reclamen una reforma integral del parc del Turó de la Peira. Unes actuacions que han de tenir no només un aspecte urbanístic i mediambiental, sinó també una mirada més social i comunitària, per millorar-hi la convivència i el civisme. Ara que els dos barris veïns compten amb les inversions del Pla de barris, aquesta demanda s’ha inclòs i aquests dies s’ha posat en marxa el procés participatiu que convida el veïnat i el teixit comunitari a expressar-ne les opinions i propostes respecte al parc i els usos que s’hi fan. La idea és que la remodelació del parc serveixi per convertir-lo en un espai de referència no només per als adults sinó també per als joves. En aquest sentit també es volen incorporar nous usos en clau esportiva i comunitària.

El procés participatiu ha previst diferents accions:

  • Sessions de debat participatiu: dimecres 2 i dimecres 16 de juny, entre les 17.30 i les 19h, a la zona de pícnic que es troba en un nivell superior a la zona d’esbarjo de gossos. La primera sessió servirà per detectar usos i problemàtiques actuals. La segona sessió servirà per fer propostes d’usos i àmbits d’intervenció futurs.
    L’aforament a les sessions és limitat. Les persones que vulguin participar en qualsevol de les sessions, han d’apuntar-se prèviament a través del correu electrònic voltes@voltes.coop.

 

  • Punts mòbils al carrer: dimecres 16 de juny, d’11 a 13h i de 16 a 19h, a diferents punts del parc i a l’entorn. Els punts mòbils recolliran informació sobre els usos i problemàtiques actuals, així com propostes de canvi al parc i àmbits d’intervenció.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies