La Cursa Popular Nou Barris torna amb canvis per la covid

El recorregut serà de 5 kms amb sortides esglaonades i ja estan obertes les incripcions 

La covid va impedir l’any passat que se celebrés la tradicional cursa de Nou Barris, però aquest any es repren la competició. La Cursa Popular Nou Barris torna al districte el proper diumenge 11 de juliol. Enguany, això sí, amb novetats, com ara la sortida esglaonada. La primera es farà a les 8.30h, i en tots els casos des del passeig d’Andreu Nin, davant del centre comercial SOM Multiespai.

El recorregut tindrà cinc quilòmetres i podeu consultar en aquest enllaç. Començarà al passeig d’Andreu Nin i pujarà fins al passeig de Valldaura, on girarà en direcció a la plaça de la República. D’allà enfilarà amunt per la via Júlia fins a la via Favència, per emprendre el camí de tornada. Podeu consultar el reglament en aquest enllaç. Les inscripcions ja estan obertes, es tancaran el proper 7 de juliol o en arribar a les 2.000 persones participants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies