Nou Barris celebra per primer cop el Corpus amb una catifa floral

L’acte de desfeta es farà amb la Colla Sardanista Xàldiga i el Grup de Foc de Nou Barris a la Marquesina de la via Júlia

Serà una celebració pionera al districte, la festa del Corpus omplirà la Marquesina de via Júlia d’activitats, primer per crear la tradicional catifa de flors i posteriorment per desfer-la de forma ben artística. Al llarg del dia, de 10 a 18.30h, es crearà la catifa de flors reprensentativa del barri. L’acte de desfeta tindrà lloc de 18.30 a 19h i comptarà amb la Colla Sardanista Xàldiga i el Grup de Foc de Nou Barris. Tots dos actes estan organitzats pel Centre Cultural Els Propis en col·laboració amb la Fundació ProCat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies