Dimecres, febrer 28, 2024
Nou BarrisPolíticaSocietat

Obert el procés de participació per elaborar el Pla per la justícia de gènere 2021-2025

Les dones i la comunitat LGTBI poden fer propostes poden fer propostes a través del web decidim.barcelona

Combatre la discriminació i la desigualtat de gènere és clau per construir una ciutat feminista, oberta i lliure. El proper Pla per la justícia de gènere vol recollir les idees i propostes de la ciutadania, especialment de les dones i de les persones LGTBI.

Fins a mitjan juny es duran a terme quatre sessions en línia per debatre i exposar iniciatives, centrades en àmbits diferents. Per participar-hi, només caldrà inscriure-s’hi mitjançant el formulari del web decidim.barcelona. Fins ara ja s’han celebrat tres sessions: “No deixem ningú enrere: polítiques econòmiques feministes davant la covid-19”,  “Veu i presència a les polítiques municipals: com fem la transversalitat de gènere?” i “Per una ciutat que garanteix els drets: cultura, memòria, educació i ciència” .  El proper dia 15 de juny (de 16 a 18h) se celebrarà la darrera de les sessions: “Urbanisme i habitatge: espais urbans que posin la vida al centre i siguin més justos, igualitaris, segurs i sostenibles”.
Un cop s’hagin realitzat les quatre sessions, el 22 de juny es durà a terme una jornada final presencial i amb aforament limitat per recollir les conclusions i tancar la primera fase del procés de recollida de propostes.

També es poden presentar iniciatives directament a través del procés participatiu obert al decidim.barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies