Fase final de votacions dels pressupostos Decidim.Barcelona

A Nou Barris hi ha seleccionats 18 projectes i una dotació total de 3,6 milions d’euros

Els pressupostos participatius de Decidim.Barcelona arriben a la fase de votació final. Des d’avui fins al 20 de juny, si esteu empadronats a la Barcelona i teniu 14 anys o més podeu votar els projectes de fins a dos districtes de la ciutat: al districte on esteu empadronats i/o un altre districte a escollir. A més per poder realitzar correctament la votació s’ha de seleccionar com a mínim dos projectes per a cada districte en què es voti. El pressupost total per a Nou Barris és de 3.600.000 € i 18 projectes seleccionats que han passat a la fase de votació final.

Per participar en la votació dels Pressupostos participatius, és necessari:

  • Estar empadronat/da a la ciutat de Barcelona.
  • Tenir 14 anys o més.
  • Votar a través de la plataforma del Decidim.Barcelona o a dels punts presencials de suport a la votació habilitats en tots els districtes de la ciutat: Consulta els punts presencials de suport.
    Cada persona pot votar els projectes de, com a màxim, dos districtes de la ciutat: el districte d’empadronament i un altre districte a escollir lliurement. En cas de votar només a un districte, podeu escollir si opteu pel districte d’empadronament o pel districte que escolliu.

En cada districte, es poden votar tants projectes com considereu oportú, a partir d’un mínim de dos projectes, i fins a exhaurir el total del pressupost assignat al districte. Tot i això, per emetre el vot no és necessari esgotar tota la dotació pressupostària assignada.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies