Disponibles les inscripcions al casal d’estiu Baobab

Es farà del 2 al 13 d’agost i del 16 al 27 d’agost a l’institut escola Trinitat Nova

Els casals urbans Baobab segueixen endavant en aquesta edició del Pla de Barris 2021-2024, amb totes les mesures de seguretat garantides. Les inscripcions ja estan obertes i es poden dur a terme fent clic en aquest enllaç. A Nou Barris, el casal es farà a la Trinitat Nova, concretament a l’institut escola Trinitat Nova, del 2 al 13 d’agost i del 16 al 27 d’agost, de 10 a 16.30h (el dinar està inclòs).

Els casals urbans Baobab són gratuïts i estan dirigits a infants que hagin cursat des de P4 fins a 6è de primària. Per a dubtes o consultes podeu enviar un correu electrònic a baobabestiu@relexes.cat o trucar al telèfon 673 929 142 (horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 12 a 14h i de 15 a 17h).

El programa Baobab, impulsat pel Pla de Barris conjuntament amb l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, és un programa de lleure educatiu de base comunitària que es desenvolupa en nou barris del Pla de Barris de Barcelona, i que aquest estiu garantirà un espai d’oci per a més de 860 nens i nenes a tota la ciutat, sota la cura de 62 monitors i monitores.

La finalitat dels casals urbans és fomentar els vincles entre els infants i les seves famílies, i els esplais i caus del territori durant tot l’any.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies