Les noves línies de bus del nord de Nou Barris entren en funcionament

L’AV de les Roquetes es manifesta avui contra els reajustos que s’han fet amb la internalització del servei

Avui comencen a funcionar les tres noves línies d’autobús, la 180, 182 i 183, que substitueixen les gestionades per Sagalés, i que corresponen a les línies 80, 81, 82 i 83. També s’inaugura la modificació de la línia 62 i l’extensió del bus a demanda, ElMeuBus, al sector de Vallbona nord. Els reajustos fets per TMB amb l’entrada en funcionament de les noves línies, però, no han acabat de convèncer els veïns de les Roquetes, que es mobilitzaran avui en senyal de protesta.  No estan d’acord amb la supressió de la línia 81 i consideren insufient la proposta de TMB de canviar parcialment el recorregut del 127 com alternativa. La setmana passada els veïns van celebrar una assemblea on es va decidir convocar els veïns a una concentració a la Seu del Districte de Nou Barris, coincidint amb l’entrada en funcionament de les noves línies. Està previst que aquest matí els veïns facin arribar a Districte la seva proposta.

A continuació us oferim les modificacions a les línies de bus del sector nord de Nou Barris que entren en vigor a partir d’avui:

  • Nova línia 180. Amb un itinerari circular amb origen i final a Vallbona, aquesta nova línia d’autobús permet a l’usuari la connexió amb metro i línies troncals de bus a Trinitat Nova. Inicia servei a les 6 del matí i acaba a les 10 de la nit de dilluns a dissabte, mentre que diumenges i festius l’horari serà de 9 a 22 h. L’interval de pas serà de 45 minuts, tant els laborables com els festius.
  • Nova línia 182. El seu recorregut és de Virrei Amat a Torre Baró. Circula de 5 a 23 h els feiners, de 5.20 a 23 h els dissabtes, i de 9.20 a 23 h els diumenges i festius. Els dies feiners passarà cada 20 minuts i els dissabtes i festius, cada 40.
  • Nova línia 183. Amb un recorregut circular amb origen i final a Vallcivera, aquesta nova línia de bus permet la interconnexió entre Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona. L’horari és de 5 a 22.30 h els feiners i dissabtes, i de 9 a 22.30 h els festius, amb intervals de pas de 15-17 minuts en laborables i de 30 minuts dissabtes i festius.

Els canvis afecten també la línia 62 i ElMeuBus, ampliant el servei de bus a demanda al sector de Vallbona Nord. L’horari és de 7 a 21h en feiners i de 9 a 21h en festius, i el servei es pot demanar amb l’aplicació o amb una trucada gratuïta. Línia 62, amb una freqüència de pas d’un bus cada 15 minuts, connecta el Clot amb Ciutat Meridiana en un recorregut recte, sense bucle a Vallbona, barri que, segons TMB, ja està cobert per la 183.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies