Festa major al Turó de la Peira, Can Peguera i les Roquetes

Els tres barris aposten per activitats presencials però marcades per les mesures de prevenció

El veïnat del Turó de la Peira i les Roquetes s’han decidit a tirar endavant les seves festes majors. Unes festes majors que, tot i que encara no recuperen l’ambient prepandèmic, serveixen per recuperar una mica d’aquella energia comunitària i de convivència.

En el cas del Turó de la Peira el programa proposa activitats fins al dia 21 que passen per havaneres, un campionat de pingpong, concerts per als joves,… Podeu informar-vos sobre els detalls del programa festiu a través del web de Can Basté. En el cas d’avui l’acte, amb inscripció prèvia i gratuïta a l’inici, és l’espectacle infantil ‘Màgia Xixaraxera’. Serà a les 18h a la plaça de Les Basses.

La festa major de les Roquetes va arrencar el passat cap de setmana i s’allargarà fins al proper diumenge. Entremig hi haurà actes tan emblemàtics com un circuit de carros o andròmines, un concurs de talents i la cita més glamurosa, la de la passarel·la de moda, gastronomia i bricomania Roquetes Wood, Food and Fashion Week, en què els usuaris i usuàries dels tallers de Més per menys demostraran tot el que han après per treure el màxim profit i estalviar en la seva categoria. Teniu el programa a la Gazeta de les Roquetes.

I un dels barris més petits del districte també s’ha activat per fer la seva festa major enter el 15 i el 18 de juny. Can Peguera  organitza avui  a les 18h un espectacle de varietats musicals, a càrrec dels grups de teatre, ball en línia i sevillanes del Casal de Barri La Cosa Nostra. Un homenatge a les veïnes que fan 80 anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies