Can Basté exposa les imatges amagades als arxius municipals

‘Relats revelats’ es podrà visitar fins al 31 de juliol

Les parets de la Sala Cava de Can Basté s’omplen d’imatges tan inèdites com històriques. Fins al 31 de juliol la mostra ‘Relats revelats. Els fons fotogràfics dels arxius municipals de districte’ descobreix un recull de l’univers fotogràfic que s’amaga als arxius municipals de districte. Les fotografies ens parlen d’històries de la gent i la seva activitat en els barris de Barcelona des de finals del segle XIX i durant tot el segle XX.
L’exposició, a càrrec de l’ICUB, vol posar en valor el paper dels arxius municipals de districte. El treball al voltant dels seus fons fotogràfics permetrà donar a conèixer aquelles històries més invisibles des d’àmbits com el treball, la vida quotidiana, l’habitatge, l’urbanisme, les reivindicacions socials o la cultura popular. Un altre aspecte que es tractarà serà el rescat d’aquelles pràctiques fotogràfiques de proximitat amb els barris, com la fotografia amateur , o la importància de les dones en la història de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies