Darrers dies per votar els projectes dels pressupostos participatius

Nou Barris pot triar fins al dia 20 entre 18 finalistes

Ja queden tan sols quatre dies per enllestir la votació final dels projectes que opten als pressupostos participatius. Fins al 20 de juny, les persones de 14 anys o més empadronades a Barcelona podran triar els projectes que més els convencin de dos districtes de la ciutat: el seu i un altre. En el cas del districte propi, es poden votar un mínim de dos projectes i un màxim tal que esgoti la dotació pressupostària assignada, encara que no és obligatori exhaurir la dotació màxima. Nou Barris té un topall de 3,6 milions per tirar endavant els projectes que surtin finalment escollits.

Si voleu conéixer els detalls de cada projecte i participar en la votació, heu de fer servir la plataforma digital de participació ciutadana decidim.barcelona. També trobareu punts de votació que ofereixen suport als ciutadans en el procés, com ara el centre cívic Can Verdaguer i el casal de barri de Torre Baró; així com  punts mòbils als barris. Avui s’ubicaran en els següents punts:

d’11 a 13h – a la plaça Roja al barri de Ciutat Meridiana.
de 16.30 a 18.30h – a la plaça Josep Maria Jaen al barri Can Peguera.
Els projectes finalistes els trobareu al detall en els punts fixes de votació (Can Verdaguer i el casal de barri de Torre Baró) i també a través del web. Pel que fa a Nou Barris, han estat 18 els projectes finalistes, d’entre un total de 47 que es van presentar inicialment. Són iniciatives ben diverses, des d’arranjar el pati d’una escola, a donar ombra a una plaça per a la gent gran, reforestar Collserola o recuperar la memòris històrica, espais de jocs infantils, d’horts urbans, els equipaments i espais esportius, i mobiliari urbà.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies