Ciutat Meridiana estrena el nou parc de l’Aqüeducte per festa major

S’ha remodelat el recinte de l’antic camp de futbol per crear zones lúdiques i esportives per a totes les edats

Avui comencen les festes majors de Ciutat Meridiana, que s’allargaran tot el cap de setmana. L’inici de les celebracions serviran també per inaugurar un dels escenaris principals del programa festival: el nou parc de l’Aqüeducte. Es tracta del recinte de l’antic camp de futbol, que si bé fa uns anys es va urbanitzar amb jocs infantils i una zona esportiva provisional, ara l’Ajuntament l’ha millorat i refet a partir de les aportacions veïnals fetes en un procés participatiu realitzat en el marc del pla de barris. Aquest espai és ara conegut com a parc de l’Aqüeducte, en referència al gran aqüeducte que emmarca l’espai i exerceix de frontera amb Collserola. És encara un nom extraoficial però la idea és que sigui el nom definitiu d’aquest espai.

Pel que fa a les millores, s’hi han plantat tot d’arbres i mobiliari urbà entremig de zones delimitades i dedicades a jocs infantils per a diverses edats, una pista de bàsquet, algunes pistes de petanca i un circuit biosaludable pensat sobretot per a la gent gran. L’antiga pèrgola s’ha recuperat i s’han respectat alguns elements com el grafit gegant del porc senglar amb ales. S’ha substituït la tanca perimetral i s’ha deixat lliure un terreny que es continua fent servir per caminar o jugar, i a on en un futur s’hi construiran equipaments per al barri. Tot plegat està sent descobert aquests dies per un veïnat que sembla encantat amb les actuacions.

La renovació s’inaugurarà aquesta tarda, cap a les 19h, en un acte en el qual s’espera representació institucional de l’Ajuntament i de Districte de Nou Barris. Abans, a les 18h, començaran els actes amb un concert de Laly Be Good. A les 19.30h, personal del CAP Zona Nord faran el pregó festiu i la jornada continuarà amb havaneres i cinema a la fresca.

Per donar un toc festiu, un grup de veïnes i veïns de Ciutat Meridiana ha engalanat el nou parc amb mantons cosits especialment per a l’ocasió. Un toc de color que vol fer festa i tradició.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies