Cap de setmana amb cinc barris del districte en festa major

Celebracions a les Roquetes, la Guineueta, Can Peguera, el Turó de la Peira i Ciutat Meridiana

Cinc dels tretze barris del districte tiren endavant aquest cap de setmana les seves festes majors. Unes celebracions que, tot i les restriccions sanitàries, els permeten recuperar una mica l’esperit de convivència i alegria d’altres anys. La situació ha complicat encara més la feina de les comissions de festes, ja que han d’organitzar les inscripcions i tenir en compte totes les limitacions. De fet, des de la Trinitat Nova s’ha anunciat en un comunicat que en un principi havien renunciat a organitzar la festa major per la complexitat que suposa i el risc de sancions. Tanmateix ara rectifiquen i es posen a treballar en la seva festa major.

Els cinc barris que són en festa major són els següents:

 • Les Roquetes. Avui tenen una de les grans cites, ja consolidades, del programa festiu: la passarel·la de moda, gastronomia i bricolatge de Roquetes, a les 18h, amb les places d’inscripció prèviaja exhaurides. També hi haurà el pregó i un concurs de talent dels veïns i veïnes. Trobareu el programa sencer a la Gazeta de Roquetes.
 • El Turó de la Peira. Sota el nom del Turó no s’atura, la comissió festiva ofereix avui concerts ben diversos, des de hip hop a havaneres i sevillanes. El programa el podeu consultar al web de Can Basté.
 • Ciutat Meridiana. Algunes de les activitats del programa per a avui són:
  De 12 a 15 h Camí de la Tapa, amb La Galeta Percussió.
  16h Torneig de bàsquet al parc de l’Aqüeducte
  17.30h Torneig de petanca, al parc de l’Aqüeducte)
  18h Projecció de la sarsuela “Gigantes y cabezudos”. Inscripcions: Centre Cívic Zona Nord, web, tel.
  933 591 251, informació@cczonanord.net
  21h Concert jove al parc de l’Aqüeducte. Inscripcions: Whatsapp al 642 802 139, Instagram @casaldejoveszonanord
 • La Guineueta

11h Activitat infantil CIRCuit, amb Kanaya Circ, al parc de la Guineueta
19 h Actuació de la Coral Canticòrum, a la plaça Major de Nou Barris. Inscripció prèvia: https://linktr.ee/lamasiadelaguineueta

 • Can Peguera

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies