Dijous, maig 23, 2024
El Turó de la PeiraEsports

70 anys de futbol al Turó de la Peira

El CCD Turó celebra l’aniversari amb una jornada festiva i una exposició a Can Basté

El Centre Cultural Deportivo Turó de la Peira compleix 70 anys i aquests dies, coincidint amb la festa major del barri, han començat a celebrar-lo. Avui diumenge és el dia principal, amb un partit que enfrontarà a les 12h al primer equip amb un equip format per futbolistes veterans del club. A més, dijous van estrenar al centre cívic Can Basté una exposició de fotografies antigues que repassa de forma documental la trajectòria del club. La mostra es pot visitar fins al proper 31 de juliol.

El CCD Turó de la Peira juga en un espai ben peculiar. El seu camp es troba dins del parc del Turó de la Peira i tot i que l’estat de les instal·lacions els va fer viure una crisi fa uns anys, finalment l’arribada de la gespa artificial i les darreres millores han fet que el club torni a comptar amb una bona pedrera de jugadors. L’entitat, més enllà de la vessant esportiva, du a terme una indubtable tasca d’integració i cohesió social. Així, acull futbolistes becats per l’Ajuntament que poden desenvolupar la pràctica del futbol sense cap cost per a ells, i amb una aportació econòmica suplementària del mateix club.

Actualment, a més, ofereixen també les seves instal·lacions a un grup de joves en situació d’asil perquè puguin entrenar-hi i, d’aquesta manera, integrar-se en la nova comunitat d’una de les millors maneres possibles: la pràctica de l’esport.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies