El parc del Turó de la Peira tancarà aquesta nit per prevenció

Els bombers tindran un dispositiu especial al parc de Collserola per atendre possibles incidències

Arriba una revetlla de Sant Joan en què es fa una doble crida de prevenció. D’una banda, es recorda que la covid-19 encara és entre nosaltres i, per tant, s’han de defugir aglomeracions i actituds que possibilitin possibles contagis. A més, cal recordar que de cap manera s’ha de fer servir gel hidroalcohòlic si es manipulen petards, ja que hi ha el risc de cremades greus. D’altra banda, s’alerta dels perills dels focs d’artifici i els petards en un moment en què Nou Barris ja ha registrat quatre incendis a Collserola en tan sols un mes.

Els bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana seran avui ben atents, hi han organitzat un dispositiu especial durant la revetlla, que se situarà a les platges, al centre de la ciutat, i també al parc de Collserola. A més, en el cas de Nou Barris s’ha pres la decisió de tancar el recinte del parc del Turó de la Peira com a prevenció, per evitar possibles actes incívics. Així, a partir de les 20h no es podrà accedir a la pineda.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies