Es busquen voluntaris per millorar la font vella de Canyelles

Diumenge s’organitza una jornada matinal dins el programa ‘Vols col·laborar?’ del Parc de Collserola

La Font Vella de Canyelles es troba ben a prop de les Roquetes i en el passat va ser escenari de moltes trobades i, fins i tot, algunes celebracions i aplecs sardanístics. L’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris i l’associació ecologista Grodema (també de les Roquetes) la van rehabilitar al 1993, però des d’aleshores els actes incívics i la sequera han malmès la font i el seu entorn. En els darrers anys s’ha hagut de fer algunes actuacions per retirar deixalles, i són diverses les accions de voluntariat organitzades per millorar l’indret. Es tracta de les iniciatives “Vols col·laborar?”, del Parc de Collserola.

Diumenge vinent hi ha una altra oportunitat per aportar el gra de sorra i fer de la Font Vella de Canyelles un lloc més natural i bonic. La matinal de voluntariat està prevista entre les 10 i les 13h i cal inscripció prèvia, a través de l’aula ambiental de la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova. Us podeu adreçar per obtenir més informació o unir-vos al grup a través del correu electrònic  casadelaigua@scea.cat o trucant al telèfon 934 637 771.  És una activitat gratuïta, però amb places limitades.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies