El festival Grec també arriba a Nou Barris enguany

Hi haurà espectacles a Can Basté, Vilapicina i Torre Llobeta, Can Verdaguer i a l’Ateneu Popular Nou Barris 

El festival cultural d’estiu Grec s’estèn per tota la ciutat aquest any. Els centres cívics de la ciutat acolliran alguns espectacles, així com altres equipaments. A Nou Barris, els escenaris seran la plaça de Can Basté, el centre cívic Torre Llobeta i el de Can Verdaguer, on tindran lloc concerts de caire africà. L’entrada serà gratuïta però recordeu que, ara per ara, tots els actes necessiten inscripció prèvia per poder controlar els aforaments i seguir les restriccions sanitàries que marca el Procicat. La programació és la següent:

-Dj Owey. Dissabte 3 de juliol, a les 20.30h, a la plaça de Can Basté. Catalana d’ascendència africana, ens presentarà les últimes tendències de la música urbana al continent veí.

-Mama Àfrica. A càrrec de Marga Mbande & Albert Casanova. Dissabte 3 de juliol, a les 21h, al centre cívic Torre Llobeta. Concert amb cançons pròpies i versions de música africana, reggae i soul. Homenatge a grans intèrprets del continent africà i versions originals.

-Percussió i dansa Malinke. A càrrec de l’Associació Cultural Inuwali Ki Fany. Dissabte 3 de juliol, a les 17.30h, al centre cívic Can Verdaguer. Activitat familiar amb un petit concert de cant i dansa tradicional i part pràctica on els participants podran ballar i tocar instruments.

 

D’altra banda, l’Ateneu Popular de 9 Barris oferirà ell cap de setmana del 9 i el 10 de juliol l’espectacle “Si tu te’n vas” d’una de les grans clowns del nostre país, la cia. Pepa Plana. Per a aquest espectacle sí que cal comprar entrada, de 10 euros. El que trobareu sobre l’escenari serà la Pepa Plana en el personatge de la Pallassa Augusta i en companyia de Noël Olivé fent de Pallassa Blanca. Dues dones  pallasses que giraran els números clàssics i tradicionals però en clau de dona, intercalant entre els números de sempre la història d’unes artistes que viuen en un món d’homes. Humor, poesia i també crítica.

La resta de programació dels centres cívics barcelonins dins el cicle Grec la podeu consultar al web oficial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies