L’Ajuntament convoca 76 places d’auxiliar de jardineria amb una campanya per incorporar-hi dones

‘Soc dona, soc jardinera’ vol incentivar la presència femenina a la plantilla de Parcs i Jardins

L’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona ha engegat una convocatòria de 76 places d’auxiliar de jardineria i sota el lema ‘Soc dona, soc jardinera’ es vol reforçar i incentivar la participació de dones en aquest procés selectiu, ja que Parcs i Jardins actualment té una plantilla amb més presència d’homes que de dones.

La nova convocatòria permet mantenir el ritme de consolidació de la plantilla de Parcs i Jardins iniciada durant el mandat passat amb la incorporació d’un centenar de jardiners i jardineres. El procés d’oposició es realitzarà durant l’últim trimestre del 2021. Els requisits són tenir entre 16 i 65 anys, títol d’ESO, equivalent o superior i nivell B1 de català. S’hi poden presentar instàncies fins al 5 de juliol. Podeu consultar les bases al web específic de l’Ajuntament.

La convocatòria també destaca el caràcter de servei essencial, la gestió i manteniment del verd de la ciutat, la vocació de servei públic, el caràcter estable del lloc de treball i la possibilitat de conciliació de la vida professional i personal.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies