L’EE Guineueta afronta el partit decisiu per pujar a Tercera amb el deure de remuntar dos gols

El club noubarrienc es juga l’ascens contra el Tona avui a les 19h al seu camp

Al partit d’anada l’equip de la Guineueta van caure per 2 a 0 davant el Tona, però avui tenen una nova i darrera oportunitat per fer història i aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. Han de remuntar aquests dos gols en contra però el club confia en el suport de la seva afició, el Comando Guineueta, per superar el repte, i no perden la il·lusió, com es pot veure en el cartell de l aimatge superior, que el club ha penjat a les seves xarxes socials.

El partit comença a les 19h a les instal·lacions del carrer del Castor, amb unes grades previsiblement tan plenes com permet ara mateix les restriccions sanitàries. Tots aquells aficionats que vulguin seguir el desenvolupament del partit i no hagin aconseguit cap entrada, tenen l’opció de seguir la retransmissió en directe que es farà des de betevé i la Xarxa de Televisions Locals, a través d’internet.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies