El SAP Muntanya convoca dues jornades en defensa de la sanitat pública i l’atenció primària

Avui fan una crida a les 19h a la plaça Major de Nou Barris

Dimecres hi ha convocada una jornada de protestes per reivindicar la importància i la necessitat de reforçar l’atenció primària en salut. Abans, en el cas de Nou Barris, la Coordinadora d’Entitats de la zona del Servei d’Atenció Primària (SAP) Muntanya convoca avui  a les 19h una assemblea a la plaça Major de Nou Barris per explicar les raons i les dades que motiven la protesta.

Les entitats veïnals reclamen que es reverteixin les retallades dels darrers anys en atenció primària i es destini el 25% del pressupost de la Conselleria de Salut per als Equips d’Atenció Primària, per tal que tinduin recursos i personal suficient. També consideren que ha arribat ja el moment de reobrir tots els CAPs i consultoris locals; i, per tant, recuperar les visites presencials a criteri de pacient que arran de la covid-19 s’han limitat o es fan a nivell de teleconsulta.

Dimecres la convocatòria és també a les 19h davant el CAP Rio de Janeiro, a la plaça dels Treballadors i Treballadores de la Harry Walker.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies