Els centres de serveis socials amplien l’horari d’atenció telefònica

El nou horari es posa en marxa aquesta setamana i serà el mateix durant tot l’any

A partir d’ahir els centres de serveis socials de Barcelona amplien l’horari d’atenció telefònica. Aquest serà, durant tot l’any:

  • De dilluns a dijous, de 9 a 19h
  • Divendres de 9 a 16h

Des del mes de novembre de 2020, el telèfon de contacte dels centres de serveis socials és el 900 922 357 (gratuït), i també és el telèfon d’atenció dels punts d’informació i atenció a les dones (PIAD), el Servei d’Acollida, Recuperació i Atenció (SARA) per a dones i del programa d’acció comunitària Radars.

A Barcelona hi ha un total de 40 centres, on es pot rebre orientació i atenció social, així com sol·licitar diferents ajudes i prestacions. Trobareu més informació i el centre de serveis socials que us correspon a través del cercador dels centres de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies