15 refugis climàtics a Nou Barris per fer front a la calor

 Sobretot s’adrecen a  col·lectius més vulnerables, com els infants, la gent gran i persones amb malalties cròniques  

Per combatre les altes temperatures d’aquest estiu, Nou Barris obre 15 espais condicionats adreçats sobretot als col·lectius més vulnerables, com els infants, la gent gran i persones amb malalties cròniques. Com a novetat, enguany s’hi ha afegit l’Institut Escola Antaviana, que, amb més verd, espais d’ombra i punts d’aigua, ajuda a regular la temperatura. L’any vinent s’hi sumarà l’Escola Palma de Mallorca.

En aquest mapa podeu consultar els quinze punts del districte. Tots els espais es mantindran oberts fins al 15 de setembre. L’objectiu és oferir a tots els veïns i veïnes un lloc condicionat a 26 graus amb bona accessibilitat, zones de descans i aigua, per alleugerir la sensació tèrmica elevada derivada de les altes temperatures i la humitat.

En cas que les temperatures s’enfilin per sobre dels 33,4 graus durant tres dies seguits, s’activarà el pla Calor en fase d’alerta, i l’Agència de Salut Pública, juntament amb el CUESB, activarà un dispositiu específic per a persones vulnerables per traslladar-les a centres climatitzats, repartir aigua o alertar, en cas que sigui necessari, els serveis d’emergències mèdiques.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies