19è Festival de Blues de Barcelona

Fins al 12 de juliol diverses formacions de l’escena local mostren el seu talent a la Seu del Districte de Nou Barris

El Festival de Blues de Barcelona arriba enguany a l’edició número 19 amb una programació que omple de concerts 12 dies, fins al 12 de juliol. Formacions de l’escena local seran les encarregades d’oferir els concerts al descobert a la Seu del Districte de Nou Barris, amb un aformanet limitat i seients numerats per les restriccions sanitàries. A causa d’aquestes restriccions, per primera vegada en 18 edicions, s’haurà de pagar una entrada. El concert d’avui serà a les 20.30h i la proposta és una Actuació de Mestres del Blues – Homenatge a Amadeu Casas.

Preu: 10 euros. Aforament limitat. Reserves a http://ow.ly/PCCj50FgD86
Organitza: Capibola Blues
Pati de la Seu del Districte de Nou Barris, plaça Major de Nou Barris, 1

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies