El ‘Cora(je)’ de Cora al casal de Barri de Torre Baró

 Una exposició fotogràfica que segueix el procés de transició de gènere d’una nena

‘Cora(je)’ és el revelador títol de l’exposició fotogràfica de Gabo Caruso que aterrarà a Nou Barris del 19 de juliol al 30 de setembre al casal de Barri de Torre Baró (en l’horari de l’equipament), i que segueix el procés de transició de gènere (en aquest cas, de nen a nena) de Cora. La infància trans reflecteix el canvi d’un sistema heteronormatiu que comença, poc a poc, a acceptar la diversitat. ‘Cora(je)’ proposa un trànsit visual, a través dels anys, pels universos i processos vitals de Cora.

“Quan sigui gran, vull ser una nena”, li va dir a la seva mare, una nit, abans de tancar els ulls i cedir a la son. En aquest espai oníric que s’amagava en el seu coixí, s’hi anunciava una altra realitat: la d’ella. Això va ser fa quatre anys, quan Cora encara no era reconeguda com a Cora. Uns mesos més tard, passejant amb la seva mare pel parc, la situació es va tornar insostenible: “A mi ningú em veu”, li va dir. Avui, Cora té deu anys i és una nena trans feliç que somnia a fabricar unicorns.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies