Dilluns, setembre 25, 2023
Les RoquetesSocietat

Els veïns demanen a l’Ajuntament que freni les botellades a l’amfiteatre de les Roquetes

L’Ajuntament es va reunir ahir amb un petit grup dels afectats per trobar solucions a les festes que es repeteixen cada cap de setmana 

Un petit grup de veïns de les Roquetes es va reunir ahir amb el Districte de Nou Barris per frenar les botellades a l’amfiteatre del Parc del Pla de Fornells. Segons els veïns, des de fa un mes grups de joves arriben en metro al barri i s’apleguen a l’amfiteatre a beure alcohol i escoltar música molt alta fins a altes hores de la matinada. Els veïns es queixen de les molèsties i les destrosses que han de patir de dilluns a diumenge. Uns incidents que, segons afirmen, augmenten cada setmana.  El regidor de Nou Barris, Xavier Marcé, ha rebut les queixes dels veïns i ha mostrat preocupació davant el fet que un espai com aquest pugui acabar sent un punt de botellades massiu habitual entre els joves de l’àrea metropolitana. L’Ajuntament s’ha compromès a incrementar la vigilància amb Guàrdia Urbana i Mossos als vespres i nits. També es vol frenar la venda i consum d’alcohol al parc, sobretot si hi ha menors com afirmen alguns veïns. Els veïns han demanat per a la setmana vinent una altra reunió amb Districte per valorar l’impacte de les mesures aquest cap de setmana.

Imatge: @AVVRoquetes

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies