Torna el Prospe Beach

El torneig 4×4 de voleibol es farà al Poliesportiu Valldaura, també podeu gaudir d’una exposició al casal de barri  

Aquest any no hi haurà sorra a la plaça d’Ángel Pestaña, però la comissió del Prospe Beach ha treballat per mantenir viva una de les activitats amb més ressò del barri: el campionat 4×4 de voleibol. El torneig es durà a terme avui al Poliesportiu Valldaura, amb les mesures sanitàries per la covid-19. Les inscripcions, com cada any, han tingut una molt bona resposta.

El casal de Barri de la Prosperitat també ofereix fins al dia 22 de juliol una exposició que recull fotografies de les diverses edicions del Prospe Beach. L’entrada és gratuïta i la trobareu a la sala d’oci del casal.

Torneig de voleibol 4×4 Prospe Beach 2021:

A partir de les 9h
Inscripcions tancades
Organitzen: Prospe Beach, Poliesportiu Valldaura, Casal de Barri Prosperitat, Casal de Joves Prosperitat
Poliesportiu Valldaura, carrer de Baltasar Gracián, 9

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies