34a Cursa Popular de Nou Barris

La prova varia el recorregut habitual i serà només de cinc quilòmetres

Avui es disputa la 34a Cursa de Nou Barris, però amb un recorregut de cinc quilòmetres únicament per les restriccions sanitàries de la covid-19.  La prova tindrà també una participació reduïda per les limitacions imposades per la pandèmia. Els corredors començaran just al davant del Parc de Can Dragó, al passeig d’Andreu Nin amb el carrer del Pintor Alsamora. Les sortides es faran de manera esglaonada des de les 8.30h i el recorregut serà força recte amb algun canvi de sentit obligat. L’esdeveniment provocarà talls de circulació de 7 a 11h del matí.

Des de les 8.30 h (sortides esglaonades)
Recorregut de 5 km.
Organitza: Club Atlètic Nou Barris
Sortida: passeig d’Andreu Nin amb carrer del Pintor Alsamora

A la imatge teniu el plànol de serveis de la cursa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies