L’àrea verda de Vilapicina i la Torre Llobeta s’ampliarà a tot el barri

L’Ajuntament convoca una sessió informativa semipresencial avui per explicar els detalls del projecte

La Sala de Plens del Districte acull avui a partir de les 18h, una jornada informativa en què es tractarà l’ampliació de l’àrea verda d’aparcament a tot el barri de Vilapicina i la Torre Llobeta. La trobada tindrà caràcter semipresencial i la es podrà seguir la sessió a través de l’enllaç https://youtu.be/WnthBVuwBRA.

La primera àrea verda d’aparcament de Nou Barris va arribar el setembre de 2020, amb 405 noves places de la Zona 26, ubicades entre el carrer de la Riera d’Horta, carrer d’Arnau d’Oms, passeig de Fabra i Puig i avinguda Meridiana.

Aquestes places s’identifiquen amb pintura verda. Això vol dir que, amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament de les persones residents, els vehicles dels no residents a la Zona 26 només poden estacionar un màxim de dues hores dins de l’horari de regulació que indiqui el senyal vertical corresponent.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies